04 Temmuz 2018 Çarşamba 11:07
Demir Yumruk Malkan Çiçeklerle Karşılandı

22 Haziran -1 Temmuz 2018 tarihleri arasında İspanya’nın Tarragona kentinde düzenlenen 18. Akdeniz oyunlarında fırtına gibi esen Ağrı’lı milli sporcu Bayram Malkan memleketi Ağrı’da çiçeklerle karşılandı.

Gümüş madalya ile ülkesine dönen milli sporcu Bayram Malkan için düzenlenen karşılama törenine; Spor Şube Müdürü Cemil Budak, Antrenörler İsmet Sarı, Volkan Sarı, Bayram Malkan’ın amcaları Cevdet Malkan, Mehmet Malkan  yanı sıra sporcular katıldı.

Düzenlenen karşılama töreninde Spor Şube Müdürü Cemil Budak milli sporcuyu tebrik ederek çiçek takdim etti.

2018 Akdeniz oyunlarında gümüş madalyanın sahibi olan milli sporcu Malkan, Ülkesine gümüş madalya getirmekten dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti. Hedefinin 2020 olimpiyatlarına katılıp oradan da ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğini belirtti.

İl Müdürü Şiran’dan Demir Yumruğa Altın

Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, milli sporcuyu makamında ağırlayarak başarısından dolayı altın ile ödüllendirdi.

Milli sporcunun aldığı müthiş başarısından dolayı tebrik eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran; Ağrı’dan böyle başarılı sporcuların artması bizleri mutlu ediyor. Ülkemizi İspanya’da en iyi şekilde temsil eden Milli sporcumuz Bayram Malkan, 81 kilo da sırasıyla İspanya, Arnavutluk, İtalya ve Cezayir’li rakiplerini yenerek adını finale yazma başarısı gösterdi. Finalde ise Mısır’lı rakibine şansız bir şekilde yenilerek gümüş madalyanın sahibi oldu. Ülkemize gümüş madalya getirdiği için sporcumuzu ve antrenörü Volkan Sarı’yı tebrik ediyor, Tokyo 2020 olimpiyat yolunda başarılar diliyorum dedi.

18. Akdeniz Oyunları İspanya’nın Tarragona kentinde 22 Haziran – 1 Temmuz 2018 tarihlerinde düzenlendi. Yarışmalara; 33 disiplinde, 26 ülkeden 4 bin sporcunun katılımıyla yapıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.