16 Şubat 2018 Cuma 16:08
İl Müdürü Aziz Sinan Alp'ten Sporculara Moral Ziyareti

Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp, tatlı ikramlarına kaldığı yerden devam ediyor.

Daha önce; Kayak, Atletizm, Ağrı 1970 Spor Kulübünü ziyaret ederek tatlı ikramında bulunarak çalışmalarını yakından izleyen İl Müdürü Alp, bu ziyaretlerine devam ediyor.

İl Müdürü Alp ve Spor Şube Müdürü Cemil Budak ile birlikte destek ziyaretleri kapsamında Sentetik Yüzeyli Çim sahada antrenmanlarını sürdüren Ağrı Gençlerbirliği Spor Kulübü, Hamur Kümbet Spor Kulübü, Asp Bayan Futbol takımı yanı sıra 2500 kişilik spor salonunda İl Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarını devam ettiren; Güreş, Basketbol, Boks, Halter, Taekwondo, Bilek Güreşi, Judo branşlarında ki sporcuları ziyaret ederek tatlı ikramında bulundu.

İlk olarak Amatör Liglerde mücadele eden Hamur Kümbet Spor Kulübü ve Ağrı Gençlerbirliği Spor Kulübünü ziyaret eden İl Müdürü Alp ve Spor Şube Müdürü Budak futbolcularla sohbet ederek başarılar diledi.

Ağrı Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı İlhami Aslankılıç ile takımın başarısına değinen İl Müdürü Alp, Ağrı ilimizde amatör ligde mücadele eden tüm takımlarımıza başarılar diliyoruz. Böyle ziyaretlerimizle sporcuları ziyaret edip, kendilerine moral ve destek vermeye devam edeceğiz.

Kulüp başkanı Aslankılıç ve futbolcular ziyaretlerinden dolayı İl Müdürü Alp’e ve Spor Şube Müdürü Cemil Budak’a teşekkür etti.

İl Müdürü Alp daha sonra Asp Bayan Futbol takımını ve akabinde 2500 kişilik spor salonunda İl Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarını devam ettiren; Güreş, Basketbol, Boks, Halter, Taekwondo, Bilek Güreşi, Judo branşlarında ki sporcuları ziyaret ederek tatlı ikramında bulundu.

Sporcular ve antrenörler İl Müdürüne bu nazik davranışlarından dolayı alkış yağmuruna tutarak teşekkür ettiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.