11 Eylül 2018 Salı 19:18
Şampiyonluk Parolasıyla Kurulan Ağrı 1970 Spor'un Tesis ve Stadı Yok!

Bölgesel Amatör Ligi 1. Grupta Ağrı'yı temsil edecek olan Ağrı 1970 Spor Kulübü flaş transferler ve yüksek bütçelerle kuruldu.

2018-2019 Sezonunda şampiyonluk parolasıyla kurulan ve gerçekleştirdiği flaş transferler ile gündeme oturan Ağrı 1970 Spor Kulübü'nün tesis ve stadının olmaması, Ağrı 1970 Spor camiasının kara kara futbolcuların ve antrenörlerin nerede kalacağını düşündürüyor.

Geçtiğimiz sezonda büyük başarı yakalayan ve Şampiyon olan Ağrı 1970 Spor bu sezonda aynı şekilde ilerleyip Şampiyon olmaya ve bir üst tura yani 3. Lig'e çıkmaya kenetlenmiş durumda iken bu durumun olması takım aleyhine işlemekte.

Ağrı 1970 Spor'un potansiyel rakiplerinin, örneğin; Siir, Muş, Yüksekova, Mardin, Bitlis gibi il ve ilçe takımlarının Valilik eliyle tesisler yapılması, kimilerinin ise yapılıp kulüplere teslim edilmesi, Ağrı 1970 Spor için dezavantaj oluşturuyor.

Geçtiğimiz sezon Ağrı Valisi Süleyman Elban tarafından Ağrı 1970 Spor için tesis yapılacağı söz konusu iken şu ana kadar herhangi bir faaliyet, herhangi bir girişimin bulunmadığı göz önünde.

Ağrı iline bakıldığı zaman, sportif anlamda çevresel rakiplerini geride bırakmış, şehrin futbol ve kültürel yüzlerinden biri olan yine aynı şekilde Ağrı'nın markalarından biri olan Ağrı 1970 Spor'un tesis ve stadının olmaması bu bağlamda rakiplerinden geri kalması büyük bir dezavantaj oluşturmakta.

Bu durum için Ağrı 1970 Spor Başkanı, Yöneticileri, Ağrı Valisi ve Siyasi Yetkililerin nasıl el atacağı ise merak konusu...

Özel Haber - Agridahaber.com

Son Güncelleme: 11.09.2018 19:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.