28 Temmuz 2017 Cuma 14:37
Sancaktepe Belediye Başkanı'ndan Ağrı Askf'ye Ziyaret

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem ve beraberindeki heyet, Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunu (ASKF) ziyaret etti.

Erdem, burada yaptığı konuşmada, Ağrı'ya iki proje uyguladıklarını belirterek, "Bunlardan ilki "Ağrı'ma Derman Ol" isimli projeydi. Bu proje kapsamında giysi gibi yardımlarda bulunduk." dedi.

İkinci projenin ASKF ile yaptıklarını belirten Erdem, şöyle konuştu:

"Proje kapsamında üç büyükler diye adlandırdığımız Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın Avrupa kupaları maçlarına çocuklarımızı misafir ettik. Bu misafirlikler sizlerle bir köprü oluşturdu. Bugün buraya gelmemizin sebebi, oluşturulan bu köprülerdir. Şunun bilinmesi gerekiyor ki, federasyona bağlı kulüpler, bizim kulüplerimiz gibidir. Bundan sonraki süreçte bizim çocuklarımız için ne yapıyorsak, Ağrı'daki çocuklarımız içinde aynısını yapmaya hazırız. Biz bünyesinde 12 bine yakın sporcusu bulunan bir belediyeyiz. Bu sayıya artık Ağrı'da ki sporcuları da dahil ediyoruz."

Ağrı ASKF Başkanı Erkan Kösedağ ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Esasen sayın başkanımızı bizler İstanbul'da ziyaret etmek istemiştik. Yoğun programından dolayı görüşememiştik. Kendisine bir teşekkür borçluyuz. Ağrı'da uyguladıkları iki projeyi de takip ettik, projenin çocuklarımız üzerindeki etkilerini anlattık." dedi.

Son Güncelleme: 28.07.2017 14:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.