15 Kasım 2017 Çarşamba 09:17
Spor Adamlarından Ağrı Valisi Süleyman Elban'a ziyaret

Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun daveti üzerine Ağrı’ya gelen TFF Yönetim Kurulu Üyesi Ali Düşmez, Türkiye Dağcılık Federasyonu Başkanı Ersan Başar, Spor adamı Seyit Ateş ve ünlü teknik adam Yılmaz Vural, Ağrı Valisi Süleyman Elban’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Vali Elban, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Ben öncelikle sizleri Ağrı’da ağırlamaktan memnuniyet duydum. Biz Ağrı’da önemli görülen 9 spor branşı tespit ettik. Bu branşlar özelinde bir eylem planı ortaya çıkardık. Bu plan çerçevesinde spora destek vereceğiz. Ancak diğer branşlarıda göz ardı etmeden çalışma yürüteceğiz. Vali Lütfi Yiğenoğlu stadyumunun çim zemininde bir sorun oluşmuş durumda. Bu sorunu da bu sezon maçları tamamlandıktan sonra çözmeyi planlıyoruz “ dedi

Karşılıklı görüş alışverişi sonrasında TFF Yönetim Kurulu üyesi Ali Düşmez tarafından, Vali Süleyman Elban’a milli forma takdim edildi.

Ziyarete Ağrı Askf Başkanı Erkan Kösedağ ve Askf Genel Sekreteri Özkan Aslan’da eşlik etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.