08 Mayıs 2021 Cumartesi 18:44
2021 Yılı KÖYDES İl Tahsisat Komisyonu Toplantısı Yapıldı

İlimizin, Köylerin Altyapısının Desteklenmesi (KÖYDES) Projesi kapsamında 2021 Yılı ödeneğinin 6️8️ milyon 2️8️6️ bin 4️7️5️ TL olduğunu belirten Vali Dr. Osman Varol: ‘Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, katkısı olan herkese teşekkür ediyoruz. Bu ödeneği en verimli şekilde kullanarak, Ağrı’mızın kırsalına gerekli tüm alt yapı hizmetlerini sunacağız.’ dedi.

Vali Varol, yapılan sunumla ilimizde yapımı devam eden KÖYDES projeleri hakkında bilgi aldı. KÖYDES projelerinin köylere hayat verdiğini ve köyde yaşayan vatandaşlarımızın yaşam standartlarını yükselttiğinin vurgulandığı toplantıda yürütülen asfalt, kanalizasyon ve içme suyu projeleri değerlendirildi.

 Toplantıya Vali Dr. Osman Varol'un yanı sıra Vali Yardımcıları, Kaymakamlar ve ilgili kurum müdürleri katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.