26 Şubat 2018 Pazartesi 22:37
29. Vergi Haftası Etkinliği kapsamında Vali Süleyman Elban'a ziyaret

Ağrı Valisi Süleyman Elban, Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığının, 26 Şubat-04 Mart tarihleri arasında kutlanacak olan 29. Vergi Haftası münasebetiyle, Ağrı Defterdarı Mehmet Tural ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Ziyaretten dolayı teşekkür ederek hafta ile ilgili değerlendirmede bulunan Vali Elban, verginin kutsal olduğu ve ödenen vergiler ile ülkenin daha çok gelişeceği gerçeğini vurgulayarak, “Özveri ile çalışan tüm Defterdarlık personelimizin ‘Vergi Haftası´nı en içten dileklerimle kutluyor, mükelleflerimizin bol kazançlı bir yıl geçirmelerini diliyorum” dedi.

İl Defterdarı Mehmet Vural, Vali Elban´a Ağrı Defterdarlığı´nın 2017 Yılı Faaliyetleri ile ilgili bilgilendirme sundu ve kendilerini kabullerinden dolayı teşekkür etti.

Son Güncelleme: 26.02.2018 23:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.