15 Ekim 2019 Salı 09:41
5. Uluslararası Ağrı Dağı ve Nuh’un Gemisi Sempozyumu Başlıyor

Ağrı Dağı ve Nuh’un Gemisi Sempozyumu Başlıyor

Ağrı Dağı ve Nuh’un Gemisi Sempozyumu’,16-18 Ekim 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olanuluslararası sempozyumda,10 farklı ülkeden gelecek olan 110araştırmacı ve bilim insanı tebliğlerini sunacaklar.

AİÇÜKültür ve Kongre Merkezinde 16-18 Ekim 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecek sempozyumda, Dünya’da inanç turizmi açısından marka değer olan Ağrı Dağı ve Nuh’un Gemisi başta olmak üzere sosyal bilimler alanında birbirinden değerli çok sayıda bildiri sunulacaktır.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut,sempozyum ile ülkemizin coğrafi ve kültürel açıdan önemli bir değeri olan Ağrı Dağı ile Nuh’un Gemisi ile ilgili araştırmalar yapan bilim insanlarının bir araya gelerek bu konunun her yönüyle irdelenmesinin sağlanacağını söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.