07 Aralık 2018 Cuma 19:03

Ağrı Gençlik Merkezi tarafından 7 Aralık Dünya Gönüllüler günü kapsamında köy okulu öğrencilerine sürpriz yapıldı.

Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Ağrı Gençlik Merkezi gönüllüleri tarafından 7 Aralık Dünya Gönüllüler günü kapsamında Ağrı Merkez'e 30 kilometre uzaklıkta bulunan Cumaçay köyü ilkokulu öğrencilerine sevindirici sürprizler yapıldı.

Gönüllüler günü kapsamında erkek öğrenciler için Gönüllü Berberler, kız öğrenciler için gönüllü kuaförler yardımcı oldu.

Gönüllü kuaför ve berberler, köy okulu öğrencilerine mutlu ve eğlenceli anlar yaşattı.

Gün boyunca süren etkinlik hakkında gazetecilere açıklamada bulunan Gençlik Lideri Cihangir Arslan, bakanlığın 2019'u "Gönüllülük Yılı" ilan etmesiyle 81 ilde eş zamanlı çalışma başlattığını ifade etti. Bu kapsamda Cumaçay köyüne geldiklerini aktaran Arslan, "Cumaçay köyümüzdeki öğrenci sayımız 37. Her bir öğrencimiz için Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesinden gönüllü arkadaşlar ayarladık. Onlar için bir farklılık olsun diye biri kadın, iki kuaför ayarladık." diye konuştu.

Son Güncelleme: 12.12.2018 20:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.