11 Mayıs 2020 Pazartesi 01:30
Abbas Aydın 1000 Çocuğun Yüzünü Güldürdü

Başkan Aydın 1000 Çocuğun Yüzünü Güldürdü

AK Parti Ağrı İl Başkanı Av. Abbas Aydın 1000 çocuğa oyuncak ve mont dağıttı.

AK Parti Ağrı İl Başkanı Av. Abbas Aydın Tarafından Taşlıçay, Diyadin, Hamur, Cezaevi mahallesi, Fatih mahallesi ve Bulut mahallesini gezip ziyaret ettiği evlerde 1000 çocuğa oyuncak ve mont dağıttı.

Ak Parti Ağrı İl Başkanı Av. Abbas Aydın yaptığı açıklama; İlimizde ve ilçelerimizde maddi durumu iyi olmayan aileleri tespit ederek yardımlarda bulunduk. Bunun yanı sıra yardım ettiğimiz ailelerin çocuklarına da oyuncak ve mont dağıtarak bir nebzede olsa çocuklarımızın yüzlerini güldürdük. Elimizden geldiği kadar yardımlarımıza devam edeceğiz.

Başkan Aydın; Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın mutluluğu herşeyimizdir. Diyerek sözlerini tamamladı.

Hediyelerini alan çocuklar; Abbas Amca mont ve oyuncaklar için teşekkürler diyerek Başkan Aydın’a seslendiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatandaş 2020-05-15 02:46:46

Bu derenin suyu nereden akıyor söyleyin bizde anlayalım

Avatar
Bir vatandaş daha 2020-05-16 00:33:37

Başkan kendi parasıyla mı bu hayrı yapmış yoksa kaynak başka bir yerden mi? Yaptığınız haberden sanki başkan bu hayır işini kendi cebinden yapmış şeklinde anlaşılıyor. Allah makam sahibi herkese vicdan, ahlak, dürüstlük ve görevini hakkıyla yerine getirme şuuru versin.