08 Kasım 2019 Cuma 10:47
Abbas Aydın İlçelerdeki AK Parti Kurucularını Ziyaret Etti

Başkan Aydın, İlçelerdeki AK Parti Kurucularını Ziyaret Etti

AK Partinin bugünkü konumuna gelmesi için gerekli çaba ve gayreti gösteren parti kurucuları ile eski üyelerine vefa ziyaretlerinde bulunduklarını belirten Ak Parti Ağrı İl Başkanı Abbas Aydın, bu kapsamda AK Parti’nin Taşlıçay ve Hamur İlçesinde kurucularından olan büyüklerimizi ziyaret ederek hayır dualarını aldık.

Başkan Aydın;“Parti büyüklerimize ve partimizin kurulmasında emeği olan herkese saygımız var. Birlik ve beraberlik için AK Parti dava bilincini devam ettirmek için ziyaretlerimiz devam edecektir.” dedi.

Ziyaret Programlarına Ağrı Ak Parti İl Başkanı Abbas Aydın ile Yönetim Kurulu Üyelereri, Ak Parti Taşlıçay İlçe Başkanı Nimet Kaya ile Yönetim Kurulu Üyeleri ve Ak Parti Hamur İlçe Başkanı Übeyit Bağlan ile Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.