05 Haziran 2020 Cuma 23:41
Abbas Aydın; Vatandaşların Sorunlarını Dinlemeye Devam Ediyor

Başkan Aydın; Vatandaşların Sorunlarını Dinlemeye Devam Ediyor

AK Parti Ağrı İl Başkanı Av. Abbas Aydın, haftanın belirli günlerinde vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinliyor.

AK Parti Ağrı İl Başkanlık binasında makamında vatandaşları kabul ederek vatandaşlarla bir bir sohbet eden başkan Aydın, vatandaşların büyük beğeni ve ilgisini toplayarak vatandaşların hayır duasını kazanmaya devam diyor.

Vatandaşları haftanın belirli günlerinde makamında kabul eden AK Parti Ağrı İl Başkanı Av. Abbas Aydın, vatanşların sorun ve sıkıntılarını dinleyerek vatandaşların, belirttiği sorun ve sıkıntılarına çözüm bulmak için çalışmalar yürütüyor.

Konuyla alakalı olarak konuşan AK Parti Ağrı İl Başkanı Av. Abbas Aydın, “Haftanın belirli günlerinde vatandaşlarımız ile başkanlık makamında bir araya geliyoruz. Vatandaşlarımızla bire bir sohbetler gerçekleştirip onların sorun ve sıkıntılarını dinliyoruz. Vatandaşlarımızın sorun ve sıkıntılarına yönelik sorunların çözümü noktasında çalışmalar gerçekleştiriyoruz” dedi.
Ak Parti Ağrı İl Başkanlığı Abbas Aydın AK Parti Ağrı İl Gençlik Kolları AK Parti Ağrı İl Kadın Kolları

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.