10 Mayıs 2020 Pazar 20:46
Abdulhalik Karabulut'tan Anneler Günü mesajı

Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut, mesajında şunları kaydetti:

"Sabrın, şefkatin, sevgi ve merhametin timsali olan annelerimiz; sağlıklı bir toplumun temel taşıdır.

Peygamber Efendimizin 'Cennet, Annelerin Ayakları Altındadır' hadis-i şerifiyle payelendirdiği, varlıklarıyla hayata anlam katan, sevgi dolu yürekleriyle çocuklarına yol gösteren, onların ülkelerine ve topluma yararlı birer fert olarak yetişmelerinde bir kılavuz görevi gören annelerimizin hakkı hiç bir şekilde ödenemez.

Yegane derdi evladının gülümseyen yüzünü görmek olan cefakar annelerimiz din, dil, ırk ayrımı gözetmeksizin yardımlaşmayı, karşılıklı saygıyı ve kardeşçe yaşamayı öğrendiğimiz bu iklimin oluşmasında en büyük rehberimizdir.

Bu vesileyle, ahirete irtihal etmiş tüm annelerimizi de rahmet ve minnetle yad ediyor; toplumların temel direği, emsalsiz ve sınırsız sevginin, sabrın; en masum ve temiz duyguların timsali annelerimizin, Anneler Günü'nü kutluyor, bütün annelere sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.