03 Şubat 2017 Cuma 12:22
Abdullah Atalay Bugün İtibariyle Türkiye Elektrik İletim A.Ş (TEİAŞ) Genel Müdürü Oldu

Abdullah ATALAY, Türkiye Elektrik İletim A.Ş (TEİAŞ) Genel Müdürlüğü görevine getirildi.

CLK Enerji Dağıtım Şirketleri Genel Koordinatörü ve ELDER Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah ATALAY, Türkiye Elektrik İletim A.Ş (TEİAŞ) Genel Müdürlüğü görevine getirildi.

Ağrı'da Haber Gazetesi olarak edindiğimiz bilgiye göre, TEİAŞ Genel Müdürlüğü görevine getirilen Abdullah ATALAY, bugün itibariyle görevine başlayacak. 

abdullah-atalay.jpg


Abdullah Atalay Kimdir ?
Enerji sektöründe geçen yöneticilik hayatı başarılarla dolu olan ATALAY, 1965 yılında Ağrı’da doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Ağrı’da tamamladı. Yıldız Teknik Üniversitesi’nden Elektrik Mühendisi olarak mezun oldu.

1991 yılında Türkiye Elektrik Kurumu’nda mühendis olarak işe başladı. Mardin, Van, Ağrı İllerinde; mühendis, başmühendis, şube müdürü ve il müdürlüğü görevlerinde bulundu. 2003 yılında İzmir Bölge Müdürü olarak atandı.

2005-2008 yılları arasında TEDAŞ Genel Müdür Yardımcılığı yaptı. 2008’den bu yana Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş (BEDAŞ) Genel Müdürlüğü görevinde bulundu. 4 dağıtım şirketinin denetim kurulu üyeliği, yönetim kurulu üyeliği ve başkanlığını yaptı.

Dünya Bankası ve Avrupa Yatırım Bankası kredileriyle Türkiye Elektrik Şebekesi Rehabilitasyonu Projelerini yönetti. Türkiye’de ilk defa Ankara ve Konya illerinin SCADA ihale sürecini yönetti. CLK Enerji bünyesinde Dağıtım Şirketleri Genel Koordinatörü olarak görev yapmaktaydı.

www.agridahaber.com ailesi olarak Sayın Abdullah ATALAY'a yeni görevinde başarılar dileriz.
 

Son Güncelleme: 30.09.2017 12:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.