12 Şubat 2020 Çarşamba 14:21
Abdurrahman Çetin; İl Sağlık Müdür Yardımcılığına Atandı

Abdurrahman Çetin İl Sağlık Müdür Yardımcısı oldu

Ağrı sağlık Müdürlüğünde 30 yılı aşkın bir süre görev yaptı. Uzun bir sürede Personel şube müdürlüğü görevi yapan Çetin, daha sonra Ağrı AK Parti il başkanlığı görevinde bulundu.


Ak Parti İl Başkanlığı görevi sonrasında memuriyete döndükten sonra Ankara Beytepe devlet hastanesinde müdür yardımcılığı görevine getirildi. 


Bu görev sonrasında Abdurrahman Çetin Ağrı İl sağlık Müdürlüğüne Personel ve Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı olarak tekrar ile dönerek göreve başladı.

Başarılı yöneticilik ve işletmecilikte Ağrı’da kendinden sıkça söz ettiren ve Bir çok alanda deneyimi olan Abdurrahman Çetin, Ağrı’da sağlık alanında başarılı işlere imza atacağını beklentilerini karşılayacaktır.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat 2020-02-26 20:00:44

Beytepe personeline sorulması hususunda

Avatar
Ahmet Aktaş 2020-05-03 11:01:56

Ben engelli kamu işcisiyim . Abdurrahman müdürümden Allah razı olsun . Kendisi Ankarada görev yaptığı hastanede müdürümdü.Sol dizim kanser hastalığından dolayı protez olmasından dolayı yorulmamam için ne gerekiyor sa yaptı , çok yardımcı oldu , çalışan personeli bir işçi olarak görmüyordu, zaten kendisininde meşhur bir lafı vardı ,Ahmetcim derdi beni müdürün olarak değil abin olarak gör ne sorunun olursa hiç çekinmeden yanıma gel derdi. Ben tekrar ameliyat olmak için Bursaya döndüm duydumki müdürümde Ağrıya gitmiş görev için. Yeni görevinde başarılar dilerim . müdürüm Rabbim senden tekrar razı olsun