27 Haziran 2014 Cuma 21:13
Abdurrahman Çetin'den Belediye Eş Başkanlarına Ziyaret

AKP il başkanı Abdurahman Çetin’i Ağrı belediyesi başkanı Sırrı Sakık başkanlık makamında ağırladı.

Burada gazetecilere açıklamalarda bulunan Ağrı AKP il başkanı Abdurahman Çetin, “ Seçin süresi boyunca Ağrı belediye eş başkanı sayın Sırrı Sakık’ın sağduyulu hareketlerinden dolayı kendisine teşekkür ederiz. Seçim süresince bazı olumsuzluklar oldu. Bazı başarısızlıklar farklı yorumlandı. Sonuçta bunları geride bıraktık. AKP seçim sürecinde Ağrı halkına veridği sözleri yerine getirmek için biz sayın Sırrı Sakık ile birlikte hareket edeceğiz. AKP’nin seçim sürecinde Ağrı halkına verdiği sözleri yerine getirmek için işin takipçisi olacağız” dedi.

Daha sonra konuşan Ağrı belediye eş başkanı Sırrı Sakık, AKP il başkanın ziyareti kendilerini, mutlu ettiğini belirterek, kazasız bir şeciimi geride bıraktıklarını söyledi. Skık, “ Seçimin kazasız ve belasız sonuçlanması hepimizi mutlu etti. Bu kentin kanaması Türkiye’nin kanaması olacaktı. Türkiye’nin kanaması barış sürecin kanaması anlamına geliyordu. Sürecin bozulmasına yönelik hiçbir şeye müsaade etmedik ve bundan sonra da müsaade etmeyeceğiz. Demokratik siyasetin hayat bulması için bu kente geldik. Kent halkından Allah razı olsun. Kent halkıda demokratik siyaseti esas aldı. Biz 1 Haziran akşamı da söyledik şimdide söylüyoruz bu seçimlerin galibi barış oldu” dedi.

Daha sonra AKP il başkanı ve Ağrı belediye eş başkanı Sırrı Sakık’ın bir süre sohbet etti.  






Son Güncelleme: 28.06.2014 00:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.