18 Mayıs 2018 Cuma 17:40
Açık Kapı Projesi Vali Elban'ın Katılımıyla Hayata Geçti

İçişleri Bakanlığınca hazırlanan Açık Kapı ‘’Milletin Kapısı’’ anlayışı ile yola çıkılan bu projede amaç; vatandaş odaklı bir yöntem anlayışını ortaya çıkarmak, vatandaşın birim birim, kurum kurum dolaşmasının önüne geçerek başvuru ve taleplerini tek bir elden koordine edip vatandaşın karşılaştığı bürokratik engelleri ortadan kaldırmaktır.      

Vatandaşlara en üst düzeyde iletişimin kurulması, taleplerinin etkin ve hızlı bir şekilde alınarak takip edilmesi ve sonuçlandırılması amacıyla oluşturulan Açık Kapı Projesi Sayın Valimizin katılımı ile hayata geçirildi.

Açık Kapı Projesi vatandaşla en üst düzeyde iletişimin kurulması, kamu hizmetlerine kolay erişiminin sağlanması, vatandaşlarımızın taleplerinin etkin ve hızlı bir şekilde alınarak takip edilmesi ve hiçbir boşluğa mahal vermeden hızlı bir şekilde sonuçlandırılması, kamu hizmetlerinin sunumunda memnuniyetin arttırılması amacıyla oluşturuldu. 

Gerçekleşen açılışta bir konuşma yapan Vali Elban,’’ Hükümet Konaklarımızda vatandaşımızın binaya ilk girdiği andan itibaren onları güler yüz ile karşılayan personelimiz,  vatandaşımızın taleplerini doğru birimlere zamanında iletmek ve onların hükümet konakları içerisinde hem zaman kaybını önlemek hem de nerede ne yapacakları konusunda tereddütlerini gidermek için Açık Kapı Projesi uygulanmaya başlandı. Bizde bu projenin hayata geçirilmesi için çalışmamızı tamamladık. Burada iki ayrı mekânda düzenlememizi yaptık. Açık Kapı Projesi hizmet vermeye başladı’’ dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.