08 Haziran 2021 Salı 16:42
ADAK'dan Kösedağ'a Tırmanış!

5 Haziran 2021 tarihinde yapılan Kösedağ tırmanışı dokuz kişilik bir ekiple yapılmak üzere planlandı. Öncesinde gerekli hazırlıklar ve işbölümü yapıldı.

Faaliyete başlanması için 5 Haziran 2021 sabahı saat 6:30 da şehir merkezinde toplanılması ve kararlaştırılan araçlarla Eleşkirt Kösedağ kuzeydoğu yamaçlarına hareket edilmesi ve saat 8:00 civarı yürüyüşe başlanması planlandı. Katılımcı sporcuların yiyecek, içecek, yedek kıyafet ve donanımları konusunda faaliyetten önce bilgilendirme yapıldı. 

5 Haziran 2021 tarihinde saat 6:30 da planlandığı üzere şehir merkezinde toplanılarak son kontroller yapıldıktan sonra yürüyüş bölgesine hareket edildi. Yürüyüş parkuru başlangıcına araçla gidilebilecek en yakın noktaya varıldı. Sporcular son hazırlıklarını yaptıktan sonra son kez kontroller yapıldı. 

Şahabettin ERKUŞ, Yılmaz SABUNCU, Emrullah ATASEVEN, Funda ÇİĞDEM,   Fırat AYDIN, Esra AYDIN, İbrahim Hakkı ÇAĞIRAN, Murat HANÇER ve Çetin KAÇAR’dan oluşan yürüyüş ekibi Şahabettin ERKUŞ  liderliğinde saat 8:00 da parkurun kuzeyinden yürüyüşe başladı. 

Yer yer tırmanış ve inişlerden oluşan ve takriben 13-14 km’lik parkuru belirlenen rota boyunca takip eden sporcular kısa molalar vererek saat 14:00 da parkuru tamamlayarak başlangıç noktasına ulaşmışlardır. Yapılan etkinlikte herhangi bir sorun veya kaza yaşanmadı. 

Etkinlik finalinde sporcularımız kulüp başkanının pişirdiği sac kavurma ve güvecin ardından semaver çayı ile günün yorgunluğunu attılar.  Spor kulübümüz etkinliklerine sezon sonuna kadar aynı kararlılıkla devam edecektir.

,

Son Güncelleme: 09.06.2021 00:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.