30 Haziran 2021 Çarşamba 22:56
AFAD’dan Ağrılı Miniklere Deprem Eğitimi

AFAD’dan Ağrılı miniklere deprem eğitimi

AFAD, Ağrı Millet Bahçesinde halkı bilgilendirmek için çadır kurdu. Kurulan çadırda halka deprem ve doğal afetlere yönelik eğitim verildi.

AFAD’ın bu seferki misafirleri ise kreş öğrencileri oldu. Çadırı ziyaret eden kreş çocuklarına görevli olan AFAD personelleri tarafından olası bir deprem veya doğal afetlere karşı neler yapmaları gerektiği hususunda eğitim verildi.

Gerçekleştirilen programa ilişkin konuşan Ağrı Afet ve Acil Durum (AFAD) İl Müdürü Necati Obruk, "2021 Afet Eğitim Yılı etkinlikleri kapsamında halkın yoğun ilgi gösterdiği Millet Bahçesine eğitim çadırımızı kurduk. Gelip geçen vatandaşlara, öğrencilere afetler konusunda bilgilendirmelerde bulunuyoruz. Bugünkü misafirler özel misafirler, kreş çocukları geldiler. Kendilerine yapboz hediye ettik, kısa bilgilendirmelerde bulunduk. Havanın çok sıcak olması nedeniyle de fazla tutmadık, kısa bir bilgilendirmede bulunarak kendilerini yolcu ettik." ifadelerini kullandı.

Eğitimin ardından gelen çocuklara, hediyeler ve ikramlar dağıtıldı. 
 

Anahtar Kelimeler:
AFADDeprem Eğitimi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.