25 Mayıs 2020 Pazartesi 11:14
AGC Başkanı Alaettin ASLAN'dan Bayram Mesajı

Alaettin ASLAN'dan Bayram Mesajı.

Ağrı Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Alaettin ASLAN , Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Büyük bir manevi huzurla idrak ettiğimiz rahmet ve mağfiret ayı Ramazan’ın ardından, mübarek bayram günlerine ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Bayramlar, birlik ve beraberliğin pekiştiği, kardeşlik, dostluk, sevgi ve saygı duygularının paylaşıldığı, milli bütünleşmeyi sağlayan günlerdir. Başkan Aslan, "Maalesef dünyada ve ülkemizde yaşanan korona virüs salgını sebebiyle, bu bayram geçtiğimiz yıllardan biraz farklı olacak. Bu özel günlerin en önemli güzelliği olan büyüklerimizin ellerini öpemeyecek, küçüklerimizi kucaklayamayacak, akraba ve dostlarımızı ziyaret edemeyeceğiz.

Bu bayram Ailemizden, dostlarımızdan sevdiklerimizden uzak geçirdiğimiz Bir bayram belki birbirimizden uzağız ama gönüllerimiz daima bir kalacak Ne kadar uzak olsak da kalbimiz hep onların yanında olacak. Allah tüm inananlarla Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu bereketli bayramlar nasip etsin bundan sonraki bayramlar da bir arada olmak ümidiyle.

Ramazan Bayramınız kutlu olsun!

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kazli köylü 2020-05-25 17:49:54

Artık yandaş ihaleler alamiyorsun yakınlarını işe koyamiyorsun gerçi aldın alacağını yükünü iyi doldurdun sanki eski aleettin aslan olmuşsun artık herkese selam veriyorsun bak ne güzel ölüm var ölüm