07 Kasım 2017 Salı 13:18
Ağçed İzcileri ''Sağlıklı Yaşam İçin Bisiklet Sürme'' etkinliğiyle buluştu

Ağrı Eğitim Çevre Gençlik ve Spor Kulübü (AĞÇED) 5 "Sağlıklı Yaşam İçin Bisiklet Sürme" faaliyetinde bir araya geldi.

Yaklaşık 25 izci ve 5 izci liderinin katıldığı faaliyette, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi yerleşkesi içerisindeki Üniversite Camii'nde öğle namazında bir araya gelinip bisiklet kiralama alanına kadar izci marşları ile yürüyüş gerçekleştirildi. Bisiklet sürme faaliyeti öncesi AĞÇED İzci liderlerinden Mustafa Genç tüm izcilere sağlıklı yaşam için hemen hemen herkesin uygulama imkanı olan yürüyüş ve bisiklet binme sporu üzerine bilgilendirme konuşması yaptı.

Gençlerin son yıllarda televizyon, bilgisayar, tablet ve cep telefonlarına bağlı bir yaşam ortamı oluşturduklarına dikkat çeken Mustafa Genç, İzcilik, yürüyüş ve bisiklet sürme gibi faaliyetler ile izcilerin kendilerine olan güvenlerinin pekiştiğini ve hareketsiz kalan bireylere birer alternatif ortaya koyduklarının vurguladı. Yeni izcilerin de katılımının gerçekleştiği bu faaliyet, katılımcıların memnuniyet ve iyi dilek temennileri ile son buldu.

Son Güncelleme: 18.01.2018 07:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.