06 Kasım 2016 Pazar 16:15
AĞÇED İzcileri Vizyon Gezisinde

Gezi kapsamında, ilk önce hayvanların bulunduğu alanda hayvanların nasıl beslendiği günlük ne kadar yem verdiklerini hayvanların cinsleri ve aldıkları süt verimi konusunda bilgi alındı. Sonra hayvanlar için hazırlanmış olan revirde rahatsızlandıklarında ne tür müdahalelerde bulunduklarını ve tedavi yaptıkları hakkında bilgi verildi. Buzağıların bakımları ve günlük nasıl beslendikleri daha sonra ineklerin sütünün nasıl sağıldığı ve bunlarla ilgili veri kaydının yapıldığı yer hakkında bilgi verildi ayrıca hayvanların dışkılarından nasıl biyogaz üretildiği hakkında bilgi verildi.

Gez,agced-izcileri-vizyon-gezisinde.jpgagced-izcileri-vizyon-gezisinde-001.jpgagced-izcileri-vizyon-gezisinde-002.jpgagced-izcileri-vizyon-gezisinde-003.jpgizcilik oyunları ile ve sonunda mangalda sucuk ikramı ve semaverde çay ile son buldu. 20 izci ve 3 lider katıldığı gezi programında İzcilerin memnuniyetleri yüzlerinden okundu. 

Son Güncelleme: 30.09.2017 12:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.