09 Ocak 2017 Pazartesi 13:39
AĞÇED Kars'ta Türkiye Şehitleriyle Yürüyor Etkinliğine Katıldı

Türkiye'nin birçok ilinden ve yurt dışından genç, yaşlı çok sayıda vatandaş, sabahın erken saatlerinde, "Vefakar Gençlik Fedakar Ecdadını Unutmayacak" temasıyla düzenlenen "Türkiye Şehitleriyle Yürüyor" etkinliğine katılmak üzere, Sarıkamış ilçesinin Soğanlı ve Allahuekber Dağları arasındaki Kızılçubuk Zirvesi'nde bir araya geldi.

90 bin askerin şehit olduğu Sarıkamış Harekâtı’nın 102. yılı anma amacıyla düzenlenen etkinlikte, soğuk havaya ve hafif kar yağışına rağmen komando timlerinin de aralarında bulunduğu binlerce kişi, ellerinde Türk bayrakları taşıyarak tekbir ve salavatlarla Yukarı Sarıkamış Şehitliği'ne kadar yürüdü.

Gençlerdeki vatan sevgisi ve milli bilinci artıracak bu gibi faaliyetlere katılımın önemini vurgulayan Ağçed izcilik birimi sorumlusu Mustafa Genç faaliyetin Ağrı ili organizasyonunu gerçekleştiren Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Sayın Aziz Sinan ALP Bey’e ve tüm organizasyon görevlilerine teşekkür etti. 

agced-karsta-turkiye-sehitleriyle-yuruyor-etkinligine-katildi-.jpgagced-karsta-turkiye-sehitleriyle-yuruyor-etkinligine-katildi--001.jpgagced-karsta-turkiye-sehitleriyle-yuruyor-etkinligine-katildi--002.jpg

 

Son Güncelleme: 30.09.2017 12:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.