26 Aralık 2019 Perşembe 18:30
Ağrı 100.Yıl Mahallesinde Drone Destekli Güven 04 Asayiş uygulaması

Ağrı Emniyet Müdürlüğü tarafından kentte başlatılan dron destekli "Güven 04 Asayiş Uygulaması"nın ikincisi, merkeze bağlı 100. Yıl Mahallesinde gerçekleştirildi.

Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından kentte yapılan uygulamalarda, özellikle zararlı madde bağımlılarının metruk binaları mesken tutmalarının önüne geçilmesi hedefleniyor. Yapılan uygulamalar, dron destekli olarak da havadan görüntülendi.

Konu ile ilgili olarak Ağrı Valiliği tarafından yapılan açıklamada; "İl Emniyet Müdürlüğümüzce, halkın huzur ve güven ortamının pekiştirilmesi, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliklerinin sağlanması ve güvenlik güçlerinin görünürlüğünün arttırılması amacı ile 100. Yıl Mahallesinde 'Güven 04 Asayiş Uygulaması' gerçekleştirilmiştir." denildi.

Son Güncelleme: 26.12.2019 21:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.