29 Ağustos 2018 Çarşamba 11:43
Ağrı 2.si Düzenlenecek Olan Bal Festivaline Hazırlanıyor!

Ağrı Valiliği tarafından düzenlenen 2.Ağrı Bal Festivali 8-9 Eylül 2018 tarihinde Kültür ve Kongre Merkezinde yapılacak. Geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen  festivale bu yılda ilimiz arıcıları katılacak. Festivalde, petek ve süzme bal olmak üzere 2 kategoride yarışma düzenlenecek. Yarışmada dereceye giren arıcılara çeşitli hediyeler verilecek.  Festivalde halk oyunları folklor ekibi gösterisi, müzik dinletisi gibi çeşitli etkinlikler de düzenlenecek.

Festivalin yapılış amacı; Ağrı balı hakkında bir farkındalık oluşturmak, Ağrı balının yerel ve ulusal bazda tanıtımını yapmak, üreticilerimizi ürünlerini tanıtma ve pazarlama alanında destek olma, balın insan sağlığı konusunda halkımızı bilinçlendirmek, ilde bal üretiminin artmasını sağlayarak Ağrı ili ekonomisine katkıda bulunmak. Festivale tüm basın mensupları ve halk davet edildi.

Program akışı ise şöyle;

08 EYLÜL Cumartesi

13:30 Saygı duruşu ve İstiklal Marşı

13:40 Tarım Orman İl Müdürü Kenan ENGİN’ in konuşması

13:50 Ağrı Valisi Sayın Süleyman ELBANIN konuşması

14:05 Halk Oyunları folklor ekibi gösterisi

14:25 Bal yarışmasında dereceye girenlere ödüllerin verilmesi

14:50 Müzik dinletisi

15:20 Bal Stantlarının gezilmesi

 09 EYLÜL Pazar

10:00 Bal Stantlarının gezilmesi

18:00 Kapanış

Son Güncelleme: 29.08.2018 11:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.