02 Eylül 2021 Perşembe 01:23
Ağrı 4. Geleneksel Bal Festivali Yapılacak

Ağrı Valiliği’nin öncülüğünde Ağrı Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, Ağrı Belediyesi, Serhat Kalkınma Ajansı ve Ağrı Arı Yetiştiricileri Birliği’nin katkılarıyla düzenlenen “Ağrı 4. Bal Festivali” bu yıl 3-4-5 Eylül 2021 tarihlerinde Ağrı Millet Bahçesi’nde yapılacaktır. Üreticilerimizin ürettikleri bal ve bal ürünlerini tanıtma fırsatı buldukları festivalde halk oyunları, folklor ekibi gösterisi, müzik dinletisi gibi çeşitli etkinlikler de düzenlenecektir. Gelenekselleşen Bal Festivali’nin amacı;

Ağrı balı hakkında farkındalık oluşturmak, Ağrı balının yerel ve ulusal alanda tanıtımını sağlamak, üreticilerimize ürünlerini tanıtma ve pazarlama fırsatı sunmak, balın insan sağlığı açısından önemi konusunda halkımızı bilinçlendirmek ve ilimizde bal üretiminin artmasını sağlayarak Ağrı ekonomisine katkı sunmaktır.

“Ağrı 4. Bal Festivali”ne tüm halkımız davetlidir.

Son Güncelleme: 02.09.2021 12:56
Anahtar Kelimeler:
AğrıBal Festivali
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.