28 Ocak 2017 Cumartesi 17:28
Ağrı Aile Destek Merkezi Turizm ve Seyahat Fuarı'na (EMITT) katıldı

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde ziyaretçilerini ağırlayan EMITT Fuarı'na katılan ADEM eserlerini ziyaretçilerin beğenisine sunuyor. 

ADEM Koordinatörü Esra İnanlı Yalpa, yaptığı açıklamada, ADEM'in 2015 yılında kurulduğunu ve ilk defa bu fuara katıldıklarını anımsatarak, "ADEM git gide büyüyor. Şuan da merkezde 5 yerde daha proje başlatıldı. İlçe ve köylerde de kurulacak." dedi.

Amaçlarının bayanları sosyalleştirerek bir şeyler öğrenmesini sağlamak olduğunu belirten Yalpa, şöyle konuştu: 

"Kurslarımızda Kur'an-ı Kerim kursu, dikiş el sanatları ve oku yazma kursları var. Çok iyi gidiyor kurslarımı. Geçen yıl 100 öğrenci mezun ettik. Bu yılda aynı şekilde. Etkinliklerimiz oluyor. Binlerce katılım sağlanıyor. Ağrı Valisi Musa Işın ve eşi sayesinde ayakta duruyor.

EMITT fuarına katıldık. Ağrı'da böyle güzel şeylerin yapıldığını tanıttık. Çok iyi tecrübe ettik. Diğer ülke ve illerin de eserlerini görme şansını bulduk. Bize destek ve herkese teşekkür ederiz."

ADEM kurs hocası Gülenay Durmuş da fuara katıldıkları için çok mutlu olduklarını dile getirdi. 

agri-aile-destek-merkezi-turizm-ve-seyahat-fuarina-(emitt)-katildi.jpgagri-aile-destek-merkezi-turizm-ve-seyahat-fuarina-(emitt)-katildi-001.jpgagri-aile-destek-merkezi-turizm-ve-seyahat-fuarina-(emitt)-katildi-002.jpg

Son Güncelleme: 30.09.2017 12:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.