14 Mart 2017 Salı 20:30
Ağrı Aile ve Sosyal Politikalar Hollanda'nın Skandal Tavrına Tepki

Ağrı Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü binası önünde düzenlenen basın açıklamasına Hak İş Kondeferasyonu Ağrı İl Başkanlığı, Ağrı Kardeşlik ve Dayanışma Platformu (AKADAP), kulüp üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Kulüp adına açıklama yapan Ağrı ASP Gençlik ve Spor Kulübü Basın Sözcüsü Ömer Faruk Dinç, 15 Temmuz’da yarım kalan hesaplarını görmeye çalışanların hesaplarını kapatmak için bir araya geldiklerini söyledi.

Hollanda’nın yaptığı antidemokratik uygulama ile düşmanlığını açıkça belirttiğini ifade eden Dinç, şunları kaydetti:  

"Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu’nun uçuşuna izin vermeyip, ardından Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Sayın Fatma Betül Sayan Kaya’ya yönelik muamelesi ile Hollanda düşmanlığını açıkça ilan etmiştir. Biz biliyoruz ki bu düşmanlık yeni değildir. Bu düşmanlık sadece Türkiye ile de sınırlı değildir.

Hollanda’nın bu düşmanlığı yenilgi üzerine yenilgi tadan Haçlı zihniyetinin tekrarından başka bir şey değildir. Her fırsatta medeniyetin beşiği olduğunu savunan Avrupa Medeniyetinin de sahte olduğunu yine kendileri teşhir etmiştir.

Hanım olan bir Bakanımızın karşısına silahlı güçleri dikecek kadar kabalaşmış, elçiliği ziyaret etmesine bile tahammül edemeyecek kadar barbarlaşmışlardır.

agri-aile-ve-sosyal-politikalar-hollandanin-skandal-tavrina-tepki.jpgagri-aile-ve-sosyal-politikalar-hollandanin-skandal-tavrina-tepki-001.jpg

 

 

Son Güncelleme: 30.09.2017 12:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.