02 Aralık 2021 Perşembe 15:25
Ağrı AK Gençlik Üyelik Çalışmasında İkinci Oldu

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları tarafından başlatılan üye çalışmasında Ağrı Teşkilatı 51 İl arasında en başarılı İl ikincisi oldu.

Geçtiğimiz aylarda 81 ilin tamamında genel merkez talimatı ile başlanan çalışmalarda, ülkenin dört bir yanında ki Gençlik Teşkilatları, 18-30 yaş aralığında ki gençleri, parti faaliyetleri ve üyelik işlemleri için davet edildi.

Stantların kurulduğu ve birebir görüşmelerin yapıldığı çalışmaların sonucunda Kasım ayında Ağrı Ak Parti Gençlik Kolları Başkanlığı üye sayısını artırarak kasım ayında 51 il arasında 2. Olmayı başardı.

AK Parti Ağrı İl Gençlik Kolları Başkanı Halil İbrahim Selçuk yaptığı açıklamada; AK Parti ailesi olarak her geçen gün daha da büyümeye devam ediyoruz.

Ağrı AK Gençlik olarak Ekim ayında 51 il arasında 3. Olduk, genel merkez gençlik kolları başkanımız Eyüp Kadir İnan tarafından başarı plaketimizi aldık.

Kasım ayında yaptığımız üye çalışmasında 51 İl arasında en başarılı il arasında ikinci olmayı başardık. Hedefimiz daha çok gencimize ulaşarak birinci olmayı hedefliyoruz.

Başarımıza destek olan il, ilçe, mahalle üniversite ve yeni seçmen teşkilatlarımıza teşekkür ederim. AK Gençlik Ağrı ailesi olarak büyümeye devam edeceğiz.

Anahtar Kelimeler:
Ağrı AK Gençlik
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.