04 Şubat 2019 Pazartesi 17:48

31 Mart 2019'da yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde Ağrı AK Parti, İl Genel Meclis Üyeliği ve İl Belediye Meclis Üyeliği için başvuran adayları mülakata tabi tuttu.

Ağrı'da ilk kez gerçekleşen mülakatlar öncesinde toplamda üyelik için 101 aday başvuru yaptı.

31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilecek olan mahalli idareler seçimlerinde şimdiye kadar AK Parti Ağrı İl Genel Meclisi üyeliği için 17, Belediye Meclisi üyeliği için ise 84 kişi başvurdu.

Mülakat'a giren genç adaylardan Murat ASLAN: "Yerel yönetimlere salt hizmet odaklı bakılması yanlış. Eğer salt hizmet odaklı olmuş olsaydı; şimdiye kadar verilmiş hizmetlerden dolayı, Partimizin içinde bulunduğu durum daha farklı olurdu. Bundan dolayı hizmetin yanında göz önünde bulundurulması gereken durum sosyolojik bir bakıştır. Yaş ortalamasının 50 civarında olduğu bir belediye meclisi ile seçmen kitlesinin yüzde 40'ını oluşturan genç bir kitlenin anlaşılması zordur. Toplumun tüm kesimlerine hitap edebilmek adına gençlerin önünün açılması düşüncesi ile başvurumuzu yaptık. Hepimiz hakkında hayırlısı ne ise o olsun" dedi.

Son Güncelleme: 04.02.2019 19:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.