14 Şubat 2018 Çarşamba 10:47
Ağrı Ak Parti İl Başkanı Abbas Aydın AGC'yi ziyaret etti

Ak Parti Ağrı İl Başkanı Avukat Abbas Aydın Yönetim kurulu üyeleri ile beraber Ağrı Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Alaettin Aslan ve Yönetim Kurulunu Gazeteciler Cemiyetinde ziyaret Etti.


Ak Parti Ağrı İl Başkanı Avukat Abbas Aydın; Sivil Toplum Örgütleri bir ülkenin mihenk taşlardır, biz Ak Parti ailesi olarak buna çok önem veriyoruz hele Türkiye de basın sektörü ülkemizin vaz geçilmezi dördüncü küvet olarak karşımda hep dürüyor, Ağrı Gazeteciler Cemiyeti ve Ağrıdaki Basını çok önemsiyoruz.

Ülke olarak birlik beraberliğe bu günlerde daha çok ihtiyacımız var, bü ülke ağrı hepimizin hep birlikte sahip çıkacağız. siz değerli basın mensubu arkadaşlarımıza çok iş düşüyor. Ağrı ilinin kalkınması işsizlikle mücadele,yeni projeler üretmek, ilimiz refah seviyesini sosyo ve ekonomik yönden nasıl kalkındıracağız, artık sivil toplum örgütleri hep el elle vererek düşünmemiz gerekir.

Ak Parti İl Başkanı olarak ben ve yönetim kurulum il ve ilçeler olarak bizler hazırız Ağrının kaderini değiştirmeye başta Ağrı Basını olarak sizlerden ve tüm sivil toplum örgütlerinden destek bekliyoruz. İlimizde bulunan tüm sivil toplum örgütleri temsilcileri oda başkanlarını ,resmi kurum ve kuruluşları il yönetim kurulu üyelerimiz ile beraber ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulunuyoruz, onların değerli fikirlerinden istifade etmeye çalışıyoruz dedi.


Ağrı Gazeteciler Cemiyet Başkanı Alaettin Aslan ise; Ak Parti Ağrı İl Başkanımız sayın Avukat Abbas Aydın ve Yönetim kurulu üyeleri bizleri birliğimizde ziyarete geldikleri İçin teşekkür ederek, Ağrı Basını Olarak Her Zaman Tarafsız, Objektif Açıdan olaylara bakmaya çalışıyoruz, söz konusu Ülke ve Ağrı olunca tarafımız her zaman bellidir. Bu manada Ağrı'da bu sıkıntılı dönemde nasibini alıyor.

Ak Parti İl Başkanı Avukat Abbas Aydın ve yönetim kurulunu tebrik ederim.kendisine olan güvenim tamdır. insanlara pozitif bir enerji veriyor,en önemli özeliği insanları ötekileşirmeden kucaklamasıdır. Ağrı’da bulunan sivil toplum örgütleriyle yaptığı istişareden dolayı tebrik ederim. Hakikaten Ağrı’nın artık köy görüntüsünden kurtulup şehir olma zamanı gelmiştir.

AGC Başkanı Alaettin Aslan ve Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Genç ile Yüksel Aslan'ın da hazır bulunduğu ziyarette, memnuniyetini dile getirerek nazik ziyaretlerinden dolayı Ağrı Ak Parti İl Başkanı Abbas Aydın, il yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederiz dedi.

Son Güncelleme: 14.02.2018 03:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.