25 Aralık 2020 Cuma 01:51

AK Parti İl Başkanı Aydın ve Yönetiminden Savcı Sayan'a Destek

Ak Parti İl Binasında yapılan basın açıklamasına Ak Parti İl Başkanı Abbas Aydın, Ak Parti Ağrı Kadın Kolları Başkanı Zeynep Eldem, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Nuri Yıldız ve üyeler katıldı.

Basın Açıklamasını Yapan Abbas Aydın: “Bizler Ağrı Ak Parti Teşkilatları olarak İl Başkanlığı, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, Merkez İlçe Teşkilatı ve yönetici arkadaşlar ile beraber AK parti ailesi olarak geçen gün sayın belediye başkanımıza karşı yapılmış olan çirkin ve o kadar da rezil açıklamaya karşı bizde açıklama istiyoruz.

Açıklamamızda değerli arkadaşlarım ben şunu söyleyeyim bizlere bu bölgenin insanıyız biz AK parti ailesi olarak birlik beraberlik kardeşlik hukuku çerçevesinde tüm insanlarımız ile hemhal oluyoruz.

Bizim siyasetimizin temelinde insanı yaşat ki devlet yaşasın bizim siyasetimizin temelinde kardeşlik vardır.

Ama maalesef geçen gün sosyal medyada müptezelin biri sayın belediye başkanımıza milletin iradesiyle kardeşlerimizin iradesiyle seçilen belediye başkanımıza karşı suikast teşvikinden suikast girişiminde bulunulması noktasında içlerine bir tavsiyede bulunuyor.

Kıymetli kardeşlerim biz bölge insanı olarak Kürtlerle, Türklerle birlik beraberlik içerisinde yaşıyoruz.

Kürk insana yapılan hakaretleri kabul etmediklerini söyleyen AK parti il başkanı Abbas Aydın bölge insanı olarak bu insanları kabul etmiyor ve kınıyoruz.

Bizim gençlerimizin kalem var bizim gençlerimiz yarınlar için uğraşıyorlar mühendis olmak için avukat olmak için doktor olmak için, ekmekleri için onurları ile çalışıyorlar.

Bu onursuz insanı bu zihniyeti kınıyorum

Burada şunu söylemek istiyorum Savcı sayan bizim teşkilatlarımızın emekleriyle bizim teşkilatlarımızın motivasyonu ve çalışmasıyla ve Ağrılı kardeşlerimizin teveccühü ile milli iradeyi temsil ediyor. Bu aynı Savcı Sayan'a ve milli iradeye yapılan bir saldırıdır.

Böyle bir nefret dili olabilir mi tabii bu onların siyasetidir, bugüne kadar HDP’nin Ağrıya ve Türkiye'ye en ufak bir faydası yoktur.

Biz AK parti ailesi olarak sadece sayın başkanımızla beraberiz. Ağrılı bütün Kürt kardeşlerimizle beraberiz, Kürt gençleri ile beraberiz.

Ben buradan Kürt gençlerine sesleniyorum;

Bu insanı kınayın çünkü bu insan sizlere hakaret edemez. Bu insan resmen bölge insanlarına Kürt kardeşlerimizle Türk kardeşlerimize hakaret etmiştir biz onu kınıyoruz tüm muhalefet partilerinden de kınama bekliyoruz.

Biz belediye başkanımız ile beraberiz biz bu tarz söylemleri asla kabul etmiyoruz.

Bölge insanı 83 milyonla birliktedir Savcı Sayan ile beraberdir AK parti ile beraberdir.

Biz biriz, beraberiz kardeşiz İnşallah önümüzdeki süreçte AK parti olarak Ağrı da daha da güçleneceğiz. Savcı Sayan gece gündüz çalışıyor hizmet ediyor milletin derdi ile dertleniyor.

Sizin temsilcilerimiz nereli Avrupa'da keyif ediyorsunuz, zevki Sefa içerisinde yaşıyorsunuz canım bize düşünmüyorsunuz bu sizin derdiniz değil.

HDP bu nefret dili kınamalıdır kınamı yoksa buna ortaktır.” dedi.

Son Güncelleme: 24.12.2020 23:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
HASAN 2020-12-25 08:50:11

Evt memleket olarak Savcı Sayanın belediye performansından memnun değiliz, her sokak çukurdan çamurdan geçilmiyor, adam medayadik işlerden gerçek işlerini yapmıyor , bu herkesin malumu. Fakat en ufak bir hakaret ve tehdidide kimsenin yanına bırakamayız. O yurdışı kaçkını kahpe kimse hemen bulunup cezası verilmeli, bu arada Savcı beyin parayla bu adamı tutturup gündeme gelmek istediği, mağduriyet oluşturmak istediği fikrinede katılmıyorum.,

Avatar
Ağrı lı 04 2020-12-25 12:04:36

Şimdi hasan arkadaş biz ağrı lılar ağrı da hdp den başka bir parti kazandığı zaman gelen parti A partisi yada B partisi fark etmez altın kaplama yolda yapsa beğenmeyiz nedenmi bizim istediğimiz bir parti kazanmadığı için bizler ağrı da sırı donrminide gördük siri savci sayan dan iyi degildi ama bizim kürt halkı olarak sosyal medyada asmayi kesmeyi cok basit sanan insan lariz bugun bu donem de egerki savci sayan ağrı ya birşey yapamıyorsa inanki apturahman ile yeliz hiç birşey yapamazdı bu bir gerçek
Nasıl akp nin bir vekili var ne yapsa yaranamiyorsa hdp nin 3 vekili var hiç bir işe yaramiyorsa hdp nin kendisine faydası olmadığı için bana hiç bir faydası olamaz sana kısa bi sorum olucak sırı ağrı ya ne yaptı hdp nin 3 vekili ağrı ya ne yaptı

Avatar
Buz adam 2020-12-25 23:08:23

Ey akparti ağrı yönetimi savcı sayan in arkasından konuşup
Kesinlikle bu adam savcının danışıkli adamı
Olsa olsa savcı bu adamı tutup konuşturmuş diyerek kendi aranızda fisildasmayi bırakın
Sonra sahte sahip çıkma seremonisi
Savci bey Usib Paşanın torunudur sizin çöplerinize mi bakacak olursak adam Türkiye nin başına geçecek bir yetenek
İnşAllah Reisten sonra Cumhurbaşkanı savcı sayan olacak