06 Ekim 2018 Cumartesi 10:31
Ağrı - Ankara Uçak Seferleri Arttırılıyor

AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, Ankara-Ağrı arası yeni uçak seferinin 29 Ekim tarihi itibari ile başlayacağı müjdesini verdi.

Ankara'ya 80 kişilik Ağrı'nın aile büyükleri ve Sivil Toplum Örgütü temsilcileriyle giden Milletvekili Çelebi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yapılan görüşmede heyetin Ankara-Ağrı arası sefer sayısı arttırılması talebinin olumlu karşılandığını bildirdi.

Ankara-Ağrı arası uçak sefer sayısının arttırılmasının önemli olduğunu söyleyen Çelebi, şunları kaydetti:

"Bu uçuşların iki önemi var. Bunlardan birincisi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı itibari ile uçuşların başlayacak olması. Bilindiği üzere eş zamanlı olarak Avrupa'nın en büyük havalimanı olacak olan üçüncü havalimanının açılışı ile birlikte gerçekleştirilecek olmasıdır. Bunun yanı sıra Ankara-Ağrı arası uçak seferleri günlük iki sefere çıkarılmıştır. Böylelikle özellikle iş sektörü ve turizm de önemli bir rahatlama olacaktır. Bu talebimizi değerlendiren başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Mehmet Cahit Turhan'a ve Türk Hava Yollarıyetkililerine teşekkür ediyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.