28 Mart 2020 Cumartesi 12:20
Ağrı Aras Edaş Çalışanlarından "Evdakal Ağrı" Çağrısı

Aras Edaş Çalışanlarından Evdekal Çağrısı

Koronavirüs salgınının Türkiye'de artış göstermesinin ardından salgını önlemek için vatandaşlara tüm kamu kuruluşlarının çalışmalarıyla zaruret olmadıkça #EvdeKal çağrısı yapılıyor.

Bir çok meslek dalında emek veren fedakarca çalışmalar zorunda kalan işçi ve personel var.

Ağrı'da gece gündüz demeden şehir merkezi , mezra ve köylerde oluşan elektrik arızalarına zor şartlarda müdahale eden Aras Edaş Elektrik arzı ekibi de bir video paylaşarak Ağrı halkına seslendi.

Aras Edaş Arıza Ekibi personeli paylaştıkları videoda;

Ağrı'da Aras Edaş Çalışanı olarak 7/24 görevimizin başındayız, bu zorlu süreç için halkımızın yanındayız. " #EvdeKal Ağrı  #EvdeKal Türkiye" diye seslendiler.

Son Güncelleme: 29.03.2020 01:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Saim Kılıç 2020-03-28 13:45:43

Bu zorlu süreçte hep beraber tek yürek olup birbirimize destek olmamız gerekiyor die düşünüyorum.Arkadaşlarımızın da dediği gibi #Evde KaL Ağrı#Evde Kal TürkiyE#

Avatar
Vatandaş 2020-03-28 19:09:03

Evde kal elektrik tüket sizi 3 kat daha fazla sömürelim patrona selam elektrik tüketimi için evde kalmaya devam.sizi hiç samimi bulmuyorum.