26 Mayıs 2017 Cuma 09:11
Ağrı ASKF 7. Kurumlar Arası Futbol Turnuvası

ASKF Stadı'nda izleyicilerden yoğun ilgi gören turnuvanın final maçında Ağrı Valiliği ile Taşlıçay Halk Eğitim Merkezi takımları karşılaştı.

Hakem Anıl Can Eraslan'ın yönettiği maçı Ağrı Valiliği 3-1 alarak şampiyon oldu.

İkinci olan takıma kupa ve bin lira para ödülünü ASKF Başkanı Erkan Kösedağ, şampiyon takıma kupa ve bin 500 lira  para ödülünü ise Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ve Ağrı Sivil Toplum Platformu (ASTOP) Başkanı Saim Alpaslan vererek oyuncuları kutladı.

Program, daha sonra en iyi takım, en iyi futbolcu ve gol kralına da ödülünün verilmesinin ardından sona erdi. 

-agri-askf-7.-kurumlar-arasi-futbol-turnuvasi.jpg-agri-askf-7.-kurumlar-arasi-futbol-turnuvasi-001.jpg-agri-askf-7.-kurumlar-arasi-futbol-turnuvasi-002.jpg-agri-askf-7.-kurumlar-arasi-futbol-turnuvasi-003.jpg-agri-askf-7.-kurumlar-arasi-futbol-turnuvasi-004.jpg-agri-askf-7.-kurumlar-arasi-futbol-turnuvasi-005.jpg

Son Güncelleme: 30.09.2017 12:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.