02 Temmuz 2014 Çarşamba 16:23
Ağrı ASKF'den İl Genel Meclis Başkanı Öztürk'e Ziyaret

Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Erkan Kösedağ , Askf Genel Sekreteri Özkan Aslan, Altyapı Sorumlusu Musfata Şimşek ve Başkan Yardımcısı Abdullah Atilla, , İl Genel Meclis Başkanlığına seçilen Ali Öztürk’ü makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.

 

Ağrı’da ki amatör futbolun sorunlarının konuşulduğu görüşmede Eşbaşkan Gülüzar Epli, İl Genel Meclis üyeleri Figen Aslan, Didem Güneş ve Ömer Atalay’da eşlik etti.

 

Amatör Futbol Kulüplerinin spor malzemesi ihtiyacının bulunduğunu belirten ASKF Başkanı Erkan Kösedağ” İl Genel Meclisimize hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. İlimizde amatör sporun en önemli sorunu malzeme sorunudur. Bu sorunun çözümü için ilin en yüksek karar mekanizması olan il genel meclisimizi ziyaret ederek sorunlarımızı anlattık. Kendilerinden 2014-2015 futbol sezonu için destek istedik “ dedi.

 

İl Genel Meclis Başkanı Ali Öztürk ise “ Amatör Futbolun sorunlarını biliyoruz. Bu konuda kendi çocuklarımız için yapmamız gereken ne ise onu yapacağız. Bu makamlara hizmet etmek için geldik. Bütçe görüşmelerinde taleplerinizi değerlendireceğiz” dedi

 

İl Encümeni Figen Aslan ise Bayan futbolunu önemsediklerini belirterek,” Biz 4 kadın üye ile il genel meclisinde temsil ediliyoruz. Kadınların her alanda eşit şartlarda yer alması en büyük temennimizdir “ dedi.

Son Güncelleme: 02.07.2014 16:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.