30 Mayıs 2017 Salı 17:24
Ağrı ASP Müdürlüğü Engelliler Derneğine Yer Tahsisi Yaptı

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüz Engelliler Derneğine yer tahsisi yapıldı. 


Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü hizmet binasında bulunan bir oda engelli derneklerine tahsis edildi. Odanın tahsis edilmesi ile ilgili konuşan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürümüz Mehmetşafi Erim, “Engelli derneklerimizin hizmet verebileceği bir yerleri bulunmamaktaydı.

Biz de İl Müdürlüğü olarak bu konuda ne yapabiliriz diye düşündük ve Engelli derneklerimizin kullanımına sunmak üzere kurumumuzda bulunan bir odayı, onlara tahsis ettik. Ağrı Engelliler derneğimiz başta olmak üzere engelli derneklerimiz bu odayı kullanabilirler” dedi.


Engelli derneklerine yer tahsisi ile ilgili konuşan Ağrı Engelliler Derneği Başkanı Sadullah Çabaş, “Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından engelli derneklerimizin kullanımına sunulmak üzere tarafımıza bir yer tahsisi yapıldı. Engelli derneklerimiz yer konusunda sıkıntı yaşamaktaydılar. Şimdi bu yer hepimizin, derneklerimiz gelip burada faaliyetlerini yürütebilirler” dedi.

agri-asp-mudrlugu-engelliler-dernegine-yer-tahsisi-yapti.jpgagri-asp-mudrlugu-engelliler-dernegine-yer-tahsisi-yapti-001.jpgagri-asp-mudrlugu-engelliler-dernegine-yer-tahsisi-yapti-002.jpg

Son Güncelleme: 18.01.2018 11:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.