15 Mayıs 2018 Salı 20:03
Ağrı Baloluk İsmet Bulut Ortaokulu Tübitak 4006 Bilim Fuarı Etkinliği

Baloluk İsmet Bulut Ortaokulu Çok Amaçlı salonundaki TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarının açılışı İl Milli Eğitim Müdürü Yakup TURAN tarafından yapıldı.

Tübitak 4006 Fuar etkinliğine Okul Müdürleri, Öğretmen, Öğrenci ve Öğrenci velileri katıldı. Öğrencilerin birbirinden ilginç projelerinin yer aldığı stantları gezen İl Milli Eğitim Müdürü Yakup TURAN, öğrencilerden projelerle ilgili bilgi aldı. İl Milli Eğitim Müdürü Yakup TURAN ,"Öğrencilerimizin kendilerine olan güvenlerinin bilimsel kalkınmaya katkı sağlayacağını belirterek, bilim fuarını hazırlayan öğretmen ve öğrencilerimizi ortaya koydukları projelerle bizlere umut verdikleri için hepsini kutluyorum " dedi.

Proje hakkında gelen davetlilere bilgi veren Okul Müdürümüz M.Cemil ERDEN bu tür organizasyonların çocukların kişisel ve sosyal yönden gelişmesini sağladığını belirtti. Öğrencilerin yaptığı çalışmalar son derece yaratıcı bu gibi projeler öğrencilerimizin yaratıcılığını ve araştırma yetisini arttırmakta, geleceğimizin ne kadar emin ellerde olduğunu göstermekte.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
M.Cemil ERDEN 2018-05-16 12:36:13

TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarımıza katılımda bulunan ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.