19 Temmuz 2020 Pazar 16:26
Ağrı Barosu'ndan Taciz olayına ilişkin basın açıklaması!

Ağrı Barosu yaptığı basın açıklamasında:

Ağrı il merkezinde Ö.D isimli kız çocuğunun N.Ş isimli şahıs tarafinda cinsel tacize uğraması iddiasına ilişkin Ağrı Cumhuriyet Başsavcılığınca Nitelikli Cinsel istismar suçundan soruşturma başlatılmış,yürütülen soruşturma kapsamında alınan mağdur beyani ve tanık beyanlarının akabinde N.Ş gözaltına alınmış ,Ağrı Cumhuriyet Savcılığında hazır edilmiş,ifadesinin alınması akabinde Agri Sulh Ceza Hakimligine tutuklama talebi ile sevkedilmistir.


17.07.2020 tarihinde Ağrı Sulh Ceza Hakimligi tarafından yapılan sorgu akabinde şüpheli musnet suçtan Tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir.


Ağrı Cumhuriyet Başsavciliğinca yürütülen soruşturma öğrenildiği andan itibaren büyük bir titizlikle Ağrı Barosu tarafindan takip edilmiş ve olayın mağduresine gerekli hukuki destek sunulmuştur.

Bundan sonra yürütülecek soruşturma ile ilgili olarak gereken tüm hukuki desteğin Ağrı Barosu tarafından verileceği ve olayin takipçisi olacağımız kamuoyuna saygi ile bildiririz.

Ağrı Barosu Başkanlığı

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
umut düğme 2020-07-19 23:08:28

mahkeme sonucu belirler suçu sabit görülmeden konuşmak yanlış olur

Avatar
Deli kupeli 2020-07-20 21:27:22

Filistin'de bir kıza taciz olsaydı ağrılı guhdırej STK lar hemen çıkıp eylem yapıp olayı telin lanet edip şov yapardı iş kendi evladına gelince afir dolu kaya rizi yiyen merkepler gibi mesguller
Ey ağrılı dini kullanan munafik STK'lar
Esfelisafilin sizin için az bile

Avatar
öfkeli 2020-07-22 22:16:59

Allah belasını versin bu haketiği suçu vermiyen savcıya müsülmanlık hakı haram olsun inşllah en kötü şekilde yargılanır yeter artık insalık biitmiş