03 Mayıs 2021 Pazartesi 22:58
Ağrı Barosunun Yeni Binasının Temelleri Atıldı

Ağrı Barosu Hizmet Binası ve Sosyal Tesislerinin Temeli Atıldı

Türkiye Barolar Birliği tarafından daha önce Ağrı Barosuna arsa alımı yapılan ve proje ile inşaat ihalesi tamamlanan, Ağrı Barosu Hizmet Binası ve Sosyal Tesislerinin temeli atıldı.

Temeli atılan tesiste, Baro Başkanlık Makamı, İdari Birimler, Konferans Salonu, Seminer Salonu, Lokal, Cafe Restorant ve Otopark olacak.

Temel atma töreninin ardından açıklama yapan Ağrı Baro Başkanı Av. Mehmet Salih Aydın, "İdari ve Sosyal tesisimizin arsa alımından, inşaat ihalesine ve temel atma sürecine kadar olan süreçte bizden desteğini esirgemeyen başta Türkiye Barolar Birliği Başkanı Prof. Dr. Metin Feyzioğlu ve TBB Yönetimi ile yine desteğini esirgemeyen Ağrı Barosuna ve meslektaşlarımıza hizmeti olan Ağrı Barosu Yönetim Kurulu, Disiplin ve Denetleme Kurulu ile TBB delegeleri ile baromuzdaki meslektaşlarına teşekkür ederim. Tesisin ilimize, Baromuza ve hukuk camiasına hayırlı olmasını diliyorum" dedi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ömer Çınar 2021-05-04 00:19:02

Rabbim hayırlı hizmetlere vesile eylesin.
Sayın başkanım nice güzel projeler altında imzanızın olması temennilerimle, size ve yönetiminize başarılar dilerim.