26 Mart 2020 Perşembe 22:07
Ağrı Belediye Başkan Savcı Sayan'dan Kürtçe-Türkçe "Evde kal" mesajı

Ağrı Belediye Başkan'ından Kürtçe-Türkçe "Evde kal" mesajı

Coronavirus salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında evde kal tavsiyesinde bulunan Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, halka hizmet için zaman zaman evden çıkmak zorunda kaldıklarını belirtti.


Belediye Başkanı Savcı Sayan, Coronavirus tedbirleri kapsamında yaptığı açıklamada, vatandaşlara Kürtçe ve Türkçe "Evde kal" çağrısı yaparak, bu salgını, vatandaşların kendilerini izole ederek yenebileceklerini kaydetti.

Sayan, "İyi akşamlar değerli Ağrılı hemşerilerim. Biliyorsunuz Coronavirus belası bütün dünyayı sarmış. Dolaysıyla her taraf etkileniyor. Evden çıkmamamız gerekiyor. Özellikle yaşlı amcalarımız, teyzelerimiz, onların ellerinden öpüyoruz, evlerinde kalsınlar.

Gençlerimiz de mümkün mertebe hem kendi sağlıklarını hem yaşlıların sağlığı için evde kalsınlar. Evde kalmak zorundayız. Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi bunu ancak kendimizi izole ederek başarabiliriz, atlatabiliriz. Bu anlamda mutlaka dikkat etmemiz gerekiyor.

Biz; sizin sağlığınız ve bazı ihtiyaçlar için sahada olabiliriz. Biz yöneticiler, bunu idare etmemiz için sokağa çıkmak zorunda kalabiliriz. Ama size tavsiyemiz mutlaka evde kalın." dedi.
 

Son Güncelleme: 27.03.2020 18:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.