08 Mart 2017 Çarşamba 15:43
Ağrı Belediye Başkan Vekili Işın: Bir Çivi Çakılmamış Allah'tan Korkun

 Ağrı Belediye Başkan Vekili Işın:

- "Vatandaşı kara, çöpe ve pisliğe layık edenler utansın. Kimseyi suçlamak adına söylemiyorum ama bir çivi çakılmamış, bir iş yapılmamış. İnsan Allah'tan korkar"

- "Ekiplerimiz 92 araçla günde 100 bin TL mazot harcayarak sokaklarımızı temizliyorlar. Her gün 5-6 mahallede çalışmalarımız devam ediyor"Kimseyi suçlamak adına söylemiyorum ama bir çivi çakılmamış, bir iş yapılmamış. İnsan Allah'tan korkar." dedi.

"Helise Günü Etkinlikleri" kapsamında Abide Mahallesi'ndeki Nadiriye taziye evinde mahalle sakinleri ile bir araya gelen Işın, halkın istek ve sorunlarını dinledi.

Işın, burada yaptığı konuşmada, göreve geldiği günden itibaren Ağrı halkı için çaba gösterdiğini söyledi.

Ağrılılar sayesinde kentte huzuru temin ettiklerini belirten Işın, "Bir buçuk yıldır kentte hiçbir olay meydana gelmedi. Bu çok önemlidir. Çünkü bir yerde huzur yoksa diğer hiçbir şeyin faydası yoktur." dedi.

Işın, Türkiye'nin güçlü bir devlet olduğuna işaret ederek, şunları dile getirdi:

"Etrafımızdaki ateş çemberini görüyorsunuz. Suriye, Irak, Afganistan, Pakistan ve Lübnan gibi devletler perişan haldeler. Sadece bir tek Müslüman devlet ayakta kalmıştır. Avrupa ve Amerika onu da çökertmek istiyor. 32 yıldır PKK'yı bunun için kullanıyorlar. 15 Temmuz'da FETÖ'yü onun için kullanıp darbeye teşebbüs ettiler.

Sizin kahramanlığınız sayesinde FETÖ'yü nasıl yok ettiysek PKK'yı da DEAŞ'ı da yok edeceğiz ve ediyoruz. Devletimiz güçlüdür. PKK da bu sene bitme noktasına gelecek. Vatanımızın ne kadar kıymetli olduğunu 15 Temmuz gecesi gördük. Çünkü bizi Suriye yapmak istiyorlardı ve bu bölgeyi de Ermenistan'a vereceklerdi." 

Ağrı Belediyesine Başkan Vekili olarak görevlendirildiğini anımsatan Işın, "Ekiplerimiz 92 araçla günde 100 bin TL mazot harcayarak sokaklarımızı temizliyorlar. Her gün 5-6 mahallede çalışmalarımız devam ediyor." dedi. 

Ağrı halkının kara, çöpe ve pisliğe layık olmadığını ifade eden Işın, şunları söyledi:

"Vatandaşı kara, çöpe ve pisliğe layık edenler utansın. Kimseyi suçlamak adına söylemiyorum ama bir çivi çakılmamış, bir iş yapılmamış. İnsan Allah'tan korkar. 'Efendim ben kimseye hizmet etme sözü vermedim'. Böyle bir şey olabilir mi ya? O zaman bu işi yapmayacaksın.

'Millet bana oy vermiş' diyorlar, tamam oy vermiş başımızla gözümüz üzerine. Ama bu milleti çöplüğe pisliğe teslim etmeyeceksiniz. Hiç olmazsa temizliğini yapın. İnsanlar sokakta temiz yürüsün. Ama Allah izin verirse sizi hiçbir zaman çöpte yaşatmayacağız. Sokaklarımızı ya asfalt ya da parke taşı ile döşeyeceğiz. Su şebekeleri çürümüş, onları yenileyeceğiz."

Işın daha sonra beraberindekilerle temizlik çalışmalarının sürdürüldüğü Eski Van Caddesi'nde incelemelerde bulunarak vatandaşların istek ve sıkıntılarını dinledi. 

agri-belediye-baskan-vekili-isin-bir-civi-cakilmamis-allahtan-korkun.jpgagri-belediye-baskan-vekili-isin-bir-civi-cakilmamis-allahtan-korkun-001.jpgagri-belediye-baskan-vekili-isin-bir-civi-cakilmamis-allahtan-korkun-002.jpgagri-belediye-baskan-vekili-isin-bir-civi-cakilmamis-allahtan-korkun-003.jpg

Son Güncelleme: 18.01.2018 11:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.