08 Eylül 2019 Pazar 22:44
Ağrı Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Öncel’in Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı

İsmail Öncel’in Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı

Yüreği okula ilk kez başlamanın heyecanıyla çarpan minik yavrularımız, okuluna kavuşmanın mutluluğunu yaşayan sevgili çocuklarımız, velilerimiz ile onurlu mesleği seçen değerli öğretmenlerimiz ve yöneticilerimizle yeni bir eğitim-öğretim yılına başlamanın coşkusunu, tatlı telaşını ve heyecanını hep birlikte yaşıyoruz.

Sevgili Öğrenciler; sizleri cumhuriyetimizin ve cumhuriyet kazanımlarımızın teminatı olarak görüyorum. Sizleri en güzel şekilde yetiştirmek için çabalayan öğretmenlerinizin ve ailenizin maddi ve manevi emeğini boşa çıkarmayarak, ülkemizi daha güzel yarınlara taşıyacağınızdan hiç şüphem yoktur.

Saygıdeğer öğretmenlerimiz, ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine çıkaracak neslin mimarları hiç şüphesiz sizlersiniz. Öğrencilerimizi ilgi ve kabiliyetleri doğrultusunda yetiştirmek, onlara çağın gerektirdiği bilgi ve donanımı kazandırmak; milli, manevi ve ahlaki değerlerimizi öğretmek suretiyle toplumda mutlu bir birey olmalarını sağlamak en önemli görevlerinizdendir.

Değerli Velilerimiz, Çocuklarımızın ilk eğitim gördüğü kurum aile; ilk eğiticileri de sizlersiniz. Bundan dolayı çocuklarımıza iyi bir model olmalı, gerekli sevgi, ilgi ve alakayı göstermeliyiz. Bu da ancak okul-öğretmen-öğrenci ile sağlıklı bir iletişim kurmanız halinde mümkün olabilir.

Bu düşüncelerle 2019-2020 eğitim öğretim yılında tüm öğretmen ve öğrencilerimize ve velilerimize huzurlu, sağlıklı ve başarılı bir eğitim-öğretim yılı diliyorum.

Son Güncelleme: 08.09.2019 22:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ağrılı 2019-09-10 20:25:53

ismail başkan duy bu sesi; özellikle buralı olmayan bayan personele belediye içndeki bilen bilir imza atmadı diye mobing ve baskı uygulamalarına alet olmaz ve inşAllah son verirsin

Avatar
HAZAL KAYA 2019-09-09 16:44:08

Ağrıda görevinin ehli çalışkan beyefendi bilgili bir insan görmek istiyorsanız, sayın başkan ismail o şahıstır. önceden görev yaptığı yerler şehrin en gözde yerleri oldu. örneğin millet onun müdürlüğünde düzene soktuğu ibrahim çeçen ilköğretime çocuğunu kaydetmek için Milletvekilni arayıp devreye sokuyor, tüm ağrı şahit buna. niye mi kaliteli adamın kaliteli hizmeti ile kalite geldi...

Avatar
Cevdet kaya mahale sakini 2019-09-09 17:59:06

Başkanım okular açıldı fakat servis yok çevre yolu istikbal mobilyanın yanında durak var ama servisler seçiminde sonra kesildi geçmiyor öğrenciler nasıl gidecek 18 blok 15 temmuz ilkokulu ve şu çatlağı köyü hepimiz mağdur olmuşuz sesimizi duyun

Avatar
Fecri Akbaga 2019-09-10 20:58:13

Sayin baskanim oncelikle yeni gurevinizde basarilar diliyorum biliyorumki agri halki cok sanslidir Sizin gibi egitim gurmus bir kisiyle yola devam edecekler milletinize saip cikacaginizda hic supemiz yoktur esit ve adaletli bir yapiya sahip oldugunuzu gayet iyi biliyoruz sizinle gurur duyuyoruz yolunuz acik olsun