13 Nisan 2017 Perşembe 21:48
Ağrı Belediye Başkanı Musa Işın Cumhuriyet Caddesini yeniliyor

Ağrı Valisi Musa Işın Ağrı Belediyesine Kayyum olarak atandıktan sonra Belediye Başkanı sıfatıyla projeler sunmaya başladı.

Işın'ı heyecanlandıran projelerden biride Cumhuriyet Caddesinin dizaynına ilişkin Erzurum Büyükşehir Belediyesinden bu yönde proje danışmalığı alan Işın geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet caddesi esnafı ile bir araya geldi .

Cadde esnafından da çalışmalara katkı sunmasını isteyen Işın projenin görsellerini esnafla paylaştı.Işın'ın projesinden yaz sonunda bitmesi beklenen Cumhuriyet Caddesi Fotoğrafları,Işın proje bittiğinde İstanbul dan gelip Ağrı da Resim çektirecek dedi.

İşte Ağrı Cumhuriyet Caddesininden Fotoğraflar

agri-belediye-baskani-musa-isin-cumhuriyet-caddesini-yeniliyor-004.jpgagri-belediye-baskani-musa-isin-cumhuriyet-caddesini-yeniliyor-005.jpgagri-belediye-baskani-musa-isin-cumhuriyet-caddesini-yeniliyor-006.jpgagri-belediye-baskani-musa-isin-cumhuriyet-caddesini-yeniliyor-007.jpg

Son Güncelleme: 18.01.2018 06:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.