13 Nisan 2019 Cumartesi 13:38
Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'dan Ağrılılara Çağrı: "Kiraların Yarısını Biz Ödeyeceğiz"

Agridahaber.com / Osman Kayhan

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan projelerini hayata geçirmek için harekete geçti. Ağrıyı Türkiye'nin tekstil kenti yapmayı hedefleyen Sayan, batıda çalışan Ağrılı tekstil ustalarına ve kalifiyeli elemanlarına çağrıda bulundu.

Büyük tekstil firmalarının Ağrı'ya gelmek istediğini belirten Savcı Sayan batıda çalışan kalifiyeli elemanların Ağrı'ya gelmeleri için büyük teşvikler sundu.

Ağrı'ya gelecek olan vatandaşların 1 yıl su parası ödemeyeceklerini ve kiralarının da yüzde 50'sini Ağrı Belediyesi'nin karşılayacağını duyurdu.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Savcı Sayan: " Bir çok tekstil firması Ağrı’ya gelmek için bizi arıyor. Öncellikle kendilerine sonsuz teşekkür ederiz. Ağrı Tekstilde marka şehir olacak. Sıkıntımız, kısa vadede kalifiye eleman bulamamak.Kurslarla açığı kapatacağız. İstanbul’da tekstilde çalışan Ağrı’lılar hemen Ağrı’ya dönmeli" dedi.

Kiralarının yarısını ödeyeceğini belirten Sayan konuşmasının devamında: " Ayrıca İstanbul’dan Ağrı’ya tamamen dönüş yapıp Ağrı’da işe başlayacak usta makinacı kardeşlerimizin bir yıllık ev kirasının %50’sini belediye olarak biz ödeyeceğiz.1 yıl boyunca su parası almayacağız.Usta makinacıları Ağrı’ya bekliyoruz...." dedi.

Son Güncelleme: 13.04.2019 13:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet Aydemir 2019-04-13 14:30:59

bir şovmen olduğunu ağrı çok yakında görür

Avatar
Ömer denli 2019-04-14 09:54:41

Ya yeterki iran sınır kapısını açın bırakın insanlar ticaret etsin ozam halk her zaman sizi sayar değer kılar

Avatar
Temel reis 2019-04-14 10:23:45

Savcı Sayan düzeltmeye çalışırken kimi insanlar karalamak peşinde meyve veren ağaç taşlanır misali. Arkandayız adam gibi adam Savcı Sayan.

Avatar
Enver 2019-04-15 00:00:49

Ahmet aydemir hayırdır şowmenmi arıyorsun sen önce kendine bak

Avatar
Mustafa 2019-04-17 09:55:24

Ömer denli cehalet kötüdür.öncelikle Savcı Sayan merkez Bbaşkanıdır.dolayıaıyla sinir kapısı onun alanı değil. Çünkü sınır kapısı D. Beyazıtta. Ayrıca belediyeler ilgilenemez bu iş gümrük bakanlığında