05 Haziran 2020 Cuma 00:26
Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'dan #kardeşiz Çağrısı

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Ankara Etimesgut'ta Ağrılı genç Barış Çakan'ın bıçaklanarak öldürülmesi olayının ardından çıkan haberler üzerine sosyal medya hesabı Twitter üzerinden takipçilerinin #kardeşiz etiketi altında toplanmalarını istedi.

Sayan'ın yapmış olduğu bu çağrıya anında etkileşim gösteren takipçileri ve etiketi kullanan sosyal medya kullanıcıları "#kardeşiz" etiketini kısa sürede ülke gündemine yerleştirdi.

Ay yıldızlı bayraktan şanslısı var mı diyen Başkan Sayan, "Kürt'de biziz.Türk'de. Haykırın ay yıldızlı bayraktan şanlısı var mı? Deyin ki; Bu topraklar neyimize yetmez. Edirneli Ağrı'ya el uzatacak. Rize'de çay toplayacağız. Gemlik zeytinin yanına Ağrı otlu peynirini katık yapacağız Konya ovasında.. Fitne fesat kefereye inat. Yazın " paylaşımını yaptı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hacı Mustafa 2020-06-05 08:00:40

Keşke önce temel işlerin olan belediyecilik yani çöp toplama yol çukur yapma çamur dan kurtarma gibi işleri yapsan sonrada çıkıp orda burda boy gostersen . Varsa yoksa medyatik reklam