02 Nisan 2019 Salı 17:01
Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan Mazbatasını Aldı!

agridahaber.com / özel haber

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Ağrı Belediye Başkanı olarak seçilen Savcı Sayan mazbatasını aldı.

Yüksek Seçim Kurulu'na bağlı Ağrı İl Seçim Kurulu tarafından mazbatasını alan Savcı Sayan bütün Ağrı halkına teşekkür etti.

Ağrı AK Parti Milletvekili Ekrem Çelebi, AK Parti Ağrı İl Başkanı Abbas Aydın, Ağrı İl Genel Meclis Üyelerinin bir kaçı, Eşi ve Çocuğu ile beraber Ağrı İl Seçim Kurulu Başkanı tarafından mazbata alındı.

Seçim Kurulu Başkanı tarafından mazbatasını alan Savcı Sayan: "Ağrı ilimize hizmet etmek için geldim. Kadim Ağrı halkına hizmet etmek boynumun borcu. Bana oy veren olsun vermeyen olsun herkes başımızın tacıdır. Herkese hizmet etmek için buradayım. İnşallah yapacağım hizmetlerle Ağrı'yı yıldız yapma yolunda hızla ilerleyeceğiz. Bu kapsamda bana destek olan bütün teşkilat mensuplarımıza, Milletvekilimize, İl Başkanımıza teşekkür ediyorum. Gelecek seçimlerde de Ağrı'yı kazanmak için herşeyi yapacağız." dedi.

"AĞRI'YI KİMSE HAKİR GÖREMEZ"

Sosyal medya'da Türkiye gündemine oturan ve Ağrı'yı hakir gören Mirgün Cabas'a da değinerek: "Kendini bilmezin biri halkımı ilimi hakir görmüş. Ağrı'yı kimse hakir göremez. Sayın Cumhurbaşkanımızla da görüştük. Bu konuda kendisine gereken cevabı verdik ve vereceğiz." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.