25 Mart 2023 Cumartesi 01:49
Ağrı Belediye Başkanlığı'na Metin Karadoğan seçildi

2019 yerel seçimlerinde Ağrı Belediye Başkanı seçilen Savcı Sayan, 2023 Genel Seçimleri'nde milletvekili adayı olmak için Ağrı Belediye Başkanlığından istifa etmişti. Ağrı Belediyesi İl Genel Meclis Üyeleri tarafından yapılan oylama sonucunda 3'üncü turda 20 oy alan Metin Karadoğan, Ağrı Belediye Başkanlığı görevine geldi.

Ağrı Belediye Başkanı Savci Sayan’ın 28 Dönem Milletvekilliği seçimleri için istifa etmesinin ardından yapılan seçimde AK Parti Belediye Meclis üyesi Metin Karadoğan AK Parti Belediye Meclis üyelerinin tamamının oyunu alarak Belediye Başkanı seçildi.

Bugün saat 14 30 da Ağrı belediye Meclis Toplantı Salonunda yapıldı. Yapılan seçimde Ağrı Belediyesinin 31 Belediye Meclis Üyesinden 29 Üye seçime katıldı. Seçime katılan Ak Parti 20 Meclis üyesinin tamamının oyunu alan Metin Karadoğan Ağrı Belediyesinin yeni Belediye Başkalığı koltuğu için Savcı Sayandan koltuğu devraldı.

Seçim Sonrasında 25. ve 26. Dönem AK PARTİ Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu ve Ak Parti AK Parti MKYK Üyesi Yerel Yönetimler sorumlu Mücahit Yanılmaz Seçimin Ağrı’ya hayırlı olsun temennisinde bulundu, AK Parti Milletvekili adayı olan Savcı Sayan da kendisinin her konuda yanında olacağını belitti.

AK Parti Belediye Meclis Üyeleri ile bir toplantı yaparak seçimde Belediye Başkanlığına seçilen Metin Karadoğanı tebrik etti.

Ağrı'da Haber yönetimi olarak; Sayın Metin Karadoğan'a yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Son Güncelleme: 25.03.2023 01:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.