25 Haziran 2014 Çarşamba 23:34
Ağrı Belediye Eş Başkanlarından Esnafa Teşekkür Ziyareti

Ağrı belediye eş başkanları esnaf ziyaretinde bulunarak, esnafların seçimlerde kendilerine verdikleri desteklerden dolayı esnafa teşekkür etti.

 

Ağrı belediye eş başkanları Sırrı Sakık ve Mukaddes Kubilay, Belediye eş başkan yardımcıları Xalef Keklik ve Ömer Polat, Eski Van caddesinde bulunan esnafları ziyaya ret ederek, esnafların seçimlerde kendilerine verdikleri desteklerden dolayı esnafa teşekkür etti.

 

Esnaf gezisinde yurttaşlar tarafından ilgi ile karşılanan Ağrı belediyesi eş başkanları Sırrı Sakık ve Mukaddes Kubilay, belediyenin yapacakları çalışmalar hakkında esnaflar ile bilgi alış verişinde bulundular. Yurttaşların sıkıntılarını ve taleplerini dinleyen eş başkanlar sorunların hemen çözülmesi için belediye ekiplerine talimat verdi. Esnaf gezisinde konuşan Ağrı belediyesi eş başkanı Sırrı Sakık, “ Tüm sorunlar zaman içinde çözülecek. Elimizde sihirli bir değnek olsaydı hemen sorunları çözerdik ama yok onun için zaman içinde sorunları hallederiz.

 

Ağrı da esnaflar kaldırımları çok işkal ediyorlar. Bunun kaldırılması lazım. Onun için esnaflarımızla ortaklaşarak bu kaldırımları temizleyeceğiz. Ve daha modern bir Ağrı yaratacağız” dedi.









Son Güncelleme: 26.06.2014 13:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.