09 Kasım 2017 Perşembe 09:31
Ağrı Belediye İşmerkezi 7. katında yangın

Ağrı'da Belediye İş Merkezinde boş bir dükkânda çıkan yangın paniğe neden oldu, itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek kontrol altına aldı.

Edinilen bilgilere göre, Belediye İş Merkezinin 7. katında boş bir dükkânda nedeni bilinmeyen bir şekilde yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın iş merkezinde korkuya neden oldu. Yangını fark eden vatandaşlar polis ve itfaiye ekiplerine ihbarda bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri yolu trafiğe kapatarak çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri de yangına müdahale etti.

Yangın nedeniyle iş merkezi dumanla kaplandı. Yangın, 1 saat süren çalışmanın ardından kontrol altına alındı, dükkân kullanılamaz hale gelirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Son Güncelleme: 17.03.2018 15:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.